zaterdag 20 september 2008

Vreemde bezoekers op de kermis in Terneuzen

Zaterdag 20 september waren Pat en Pitje ook in Terneuzen. Dat het geen doorsnee stel is hadden de bezoekers al snel door. Pat heel ondeugend en Pitje lekker pittig. Op een leuke en speelse manier wisten ze de mensen voor zich te winnen. En wie lopen daar dan? Joo en Koo die de boel aan het eind van de dag moeten opruimen. Gewapend met een kliko, die maar niet voller wordt, struinen ze de winkelstraten af. Zuchtend en puffend doen ze hun werk, nou ja werk. De mensen op het terras hadden zichtbaar medelijden met de ‘harde werkers’.

zaterdag 13 september 2008

Flosje en Toetidoeti in Zierikzee

Op zaterdag 13 september klinkt, tijdens het festival Muziek Monumentaal, op verschillende plaatsen muziek. De zon schijnt en het is gezellig druk. Er is niet alleen muziek ook de clowns Flosje en Toetidoeti zijn van de partij met de voorstelling ‘Flosje en Toetidoeti op de foto’.
De fotograaf Toetidoeti loopt rond en dan verschijnt Flosje. Het hart van Toetidoeti begint sneller te kloppen, met haar wil hij wel op de foto. Maar een foto nemen van Flosje met Toetidoeti gaat niet vanzelf. Twee keer werd het publiek getrakteerd op deze verrassende voorstelling. Tot groot vermaak van jong en oud.