zondag 23 augustus 2009

Groot feest in Klarenbeek

Theatergroep Ondersteboven is op 23 augustus in de grote feesttent op het evenemententerrein in Klarenbeek. De clowns Flosje en Blosje spelen een voorstelling voor de kinderen. De kinderen van Klarenbeek leven volop mee met de capriolen van Flosje en Blosje.

zaterdag 8 augustus 2009

Flosje en Blosje ‘op vakantie’ in Druten

Zaterdag 8 augustus gaan Flosje en Blosje op vakantie naar Oostenrijk. De cliĆ«nten van ‘s Heerenloo kunnen lekker blijven zitten terwijl Flosje en Blosje, de twee clowns, allerlei voorbereidingen treffen om naar Oostenrijk af te reizen. Gelukkig helpt het publiek volop mee, ze komen met allerlei tips. Als Flosje en Blosje uiteindelijk in Oostenrijk aangekomen zijn wordt er een heel koebellenorkest gemaakt en volop gedanst op tirolermuziek.

zondag 2 augustus 2009

Flosje en Blosje bij de Stadscarrousel

Stichting Stadscarrousel organiseert elke zondagmiddag een kindervoorstelling in de muziektent op de Groenmarkt in Amersfoort. Op 2 augustus zijn Flosje en Blosje, twee clowns aan de beurt om de Amersfoortse kinderen en hun ouders te verrassen met hun belevenissen. De kinderen genieten en leven volop mee met de clowns Flosje en Blosje. Dat is ook wel nodig, want de twee clowns zijn af en toe zo dom dat ze best wat hulp kunnen gebruiken.