zondag 29 november 2009

Flosje en Blosje reizen Sinterklaas achterna

Waar Sinterklaas komt zijn Flosje en Blosje. Op zaterdag 28 en zondag 29 november reizen Flosje en Blosje van oost naar noord naar west. Waar Sinterklaas komt moet natuurlijk eerst opgeruimd, schoongemaakt en versierd worden. Daar zijn Flosje en Blosje heel goed in!
Maar ja dan is er telefoon en komt Sint met zijn Pieten ineens niet. Bij Vredestein in Enschede heeft hij een lekke band, geen vredestein band dus! Bij Beusmeat in Zevenhuizen is hij verdwaald. En bij Dubois & co en van Tunen & Partners in Amsterdam heeft hij alweer een lekke band, er liggen allemaal pepernoten op de weg! Flosje en Blosje proberen dan maar Sint en Piet te spelen, maar dat gaat helemaal niet goed. Gelukkig worden de vervoersproblemen opgelost en uiteindelijk komen Sinterklaas met zijn Pieten de kinderen toch nog bezoeken. Wat een feest!







zaterdag 21 november 2009

Flosje en Blosje bij de KASbank

Zaterdag 21 november is er een groots Sinterklaasfeest bij de KASbank. Veel kinderen, veel ouders en veel Pieten. Theatergroep Ondersteboven speelt twee keer de voorstelling; Flosje en Blosje spelen Sinterklaas. De kinderen leven volop mee en helpen Flosje en Blosje een eind op weg, want er gaat natuurlijk van alles mis.

dinsdag 10 november 2009

Sensoor is op zoek naar de ideale trainer!

Lunteren 10 november, weet Theatergroep Ondersteboven misschien wat de ideale trainer is? In anderhalf uur gaan de 3 spelers van Ondersteboven met de trainers van Sensoor hiernaar op zoek. In een gevarieerd programma wordt op verschillende manieren gezocht naar de ideale trainer. De ene keer kijken en dan weer actief meedoen als publiek/trainers. Van ‘Wie van de drie’ tot een rollenspel waar de trainers veel invloed op kunnen hebben. Confronterend, met humor en heel herkenbaar. De trainers van Sensoor hebben een spiegel voor gekregen, die ze in hun werk als trainer weer kunnen gebruiken.

maandag 9 november 2009

Trainers worden clowns.

Lunteren, De blije werelt, maandagavond 9 november. Na een dag zitten en praten mogen de trainers van Sensoor zich uitleven in het clownsvak. Vol enthousiasme stort de groep zich op de oefeningen, niks is te gek. Met als resultaat aan het eind van de workshop 21 clowns die op hun eigen manier hele mooie clowns aan elkaar laten zien. Na een avond intensief clownen en veel lachen slaapt het vast heerlijk.