vrijdag 26 maart 2010

Effe ‘ontspannen’ bij de workshop Clownerie

Zaterdagavond 26 maart in conferentiecentrum Laarhuis te Ommen. De vrijwilligers van Sensoor Apeldoorn hebben de hele dag met elkaar gepraat over zware onderwerpen. Wat is er lekkerder om dan nog even in beweging te komen? Voor dat onderdeel zorgt Theatergroep Ondersteboven met de workshop Clownerie. Het valt de mensen eerst rauw op de maag als ze na het eten ontvangen worden door twee clowns. Maar zodra ze eenmaal bezig zijn en allemaal hun naam door de telefoon geroepen hebben, natuurlijk met neus op, is het ijs gebroken. In de komende anderhalf uur kunnen de vrijwilligers zich helemaal uitleven in het clownsvak en ontstaan er hele mooie clowns. Er wordt veel gelachen om al die bonte clowns.

zaterdag 20 maart 2010

Joo en Koo maken schoon in Nieuw-Vennep

Zaterdag 20 maart zijn Joo en Koo druk aan het werk tijdens de Landelijke Opschoondag in het winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep. Nou ja druk, Joo en Koo proberen vooral anderen aan het werk te krijgen en dat lukt ze aardig. Er wordt heel wat zwerfafval verzameld die dag, door jong en oud. Zelfs de wethouder komt nog even langs. Aan het eind van de dag ziet het er weer schoon uit rond het winkelcentrum en zijn Joo en Koo helemaal tevreden.

maandag 8 maart 2010

Kleurrijke vrouwendag op basisschool De Groene Palm

Maandag 8 maart vrouwendag, ook voor de moeders van basisschool De Groene Palm. De ouderconsullente heeft een leuke en leerzame activiteit voor de moeders georganiseerd. Theatergroep Ondersteboven geeft de workshop Kleurrijk Nederland. De moeders gaan op een speelse manier met elkaar aan de slag met voorstellen, groeten, gebaren, elkaar iets vertellen als je elkaars taal niet spreekt. Er wordt gedanst en veel gelachen. Aan het eind zijn de vrouwen moe, maar voldaan.