vrijdag 30 april 2010

Moet je dat zien; een eend, een hond!

Koninginnedag in Franeker, het is een gezellige boel op straat en het weer wordt steeds mooier. Eerst is er een voorstelling met Flosje en Blosje op het plein. De kinderen leven volop mee met de avonturen van de clowns. Dan laten Flosje en Blosje hun dieren uit op straat, de mensen worden verrast en ontroert door dit vrolijke viertal. Maar echt ‘veilig’ zijn de mensen niet meer, want Flosje en Blosje bemoeien zich met alles wat ze tegenkomen. Genieten en een hoop plezier dat vult de straten van Franeker.

donderdag 22 april 2010

Met z’n allen de clown uithangen

Donderdag 22 april, Theatergroep Ondersteboven ontvangt de collega’s van het Gezondheidscentrum Asielzoekers in Brabant met de rode neus op. Dat is voor sommigen eerst wel even schrikken. En dan moeten ze zelf ook nog clown worden. Natuurlijk niet zomaar, eerst wat oefenen en allerlei opdrachten op muziek uitvoeren. En aan het eind van de workshop Clownerie staan er allemaal mooie clowns te schitteren. Lachen om en met elkaar, een geslaagde activiteit.

woensdag 21 april 2010

Flosje en Blosje spelen voor verstandelijk gehandicapten

Woensdag 21 april, Theatergroep Ondersteboven speelt 4 voorstellingen op ‘s Heerenloo in Apeldoorn. Het publiek geniet vooral van de persoonlijke aandacht van Flosje en Blosje, van de geluiden, de kleuren, de bewegingen en de muziek. De mensen hebben genoten en zelfs op hun niveau af en toe nog een beetje mee kunnen doen. Een mooie dag met Flosje en Blosje, met veel mooie momenten.