woensdag 28 juli 2010

Allemaal clowns in Schiedam

Woensdag 28 juli Stichting Welzijn Schiedam organiseert voor de kinderen die niet op vakantie zijn een dag circustheater. Duo Ondersteboven, de kinderen en de vrijwilligers zijn de hele dag bezig met het thema clowns. En aan het eind van de dag treden de kinderen op voor de ouders, broertjes en zussen.

woensdag 21 juli 2010

Flosje en Blosje op ‘visite’ op de woningen.

Woensdag 21 juli op Landgoed Ursula Ipse de Bruggen. Daar lopen Flosje en Blosje met hun hondje Brommetje en een hele grote koffer over het mooie terrein van Landgoed Ursula. Ze vallen op en worden gegroet door bewoners. De clowns gaan in verschillende woningen naar binnen en brengen plezier en muziek in de woonkamers van de bewoners. De ene keer wordt er een feestje gebouwd met de hele groep en dan weer is er een op een contact. Een big smile of een minimale reactie dat zijn de mooie momenten van de dag voor de bewoners, maar ook voor Flosje en Blosje.

zaterdag 3 juli 2010

Spetterende clownsoptredens van kinderen en ouders!

Zaterdag 3 juli organiseert Syndion in Zijderveld een middag voor de ouders en kinderen van de gezinshuizen.
Duo Ondersteboven begint met een korte clownsvoorstelling met Flosje en Blosje zodat iedereen al een beetje in de sfeer komt. Daarna mogen de ouders en kinderen zelf aan de slag in de workshop Clownerie. Wat een enthousiasme, ondanks de hitte. Na twee workshops is er een clownscircus. De ouders en kinderen genieten van de verschillende clownsacts. Er wordt geklunsd zoals echte clowns dat doen. De kinderen schitteren op het podium, maar ook de ouders doen volop mee. Een heel geslaagde middag waar de kinderen en de ouders met elkaar bezig zijn geweest en veel plezier hebben beleefd.

donderdag 1 juli 2010

Flosje en Blosje op peuterspeelzaal De Ballon

Donderdag 1 juli de laatste dag voor de vakantie, dus feest op peuterspeelzaal De Ballon in Leiden.
Duo Ondersteboven maakt de dag nog feestelijker met de voorstelling Flosje is jarig.
Voor en samen met de kinderen viert Flosje haar verjaardag, maar het gaat niet helemaal goed. Flosje wil alleen maar taart. Gelukkig helpen Blosje en de kinderen Flosje en wordt het een leuk feestje.