donderdag 30 september 2010

Shelly en Kelly op zoek in Hoogeveen

Hoogeveen, donderdag 30 september, in Weidesteyn vindt een activiteit plaats van het Contactpunt Mantelzorg Hoogeveen. De zaal zit lekker vol en Shelly en Kelly hebben er zin in. Vanavond gaan ze op zoek naar 'the coatcarer', de beste mantelzorger van Hoogeveen. Ja en dat willen ze in Hoogeveen natuurlijk allemaal wel worden. Het publiek kijkt naar de herkenbare sketches, maar moet ook zelf in actie komen. Een spannende show waarin van alles misgaat, vooral ook tussen Shelly en Kelly. Het publiek leeft vooral mee met Kelly, tot grote ergernis van Shelly. Maar eind goed al goed, er is niet een, maar er zijn allemaal goede coatcarers in Hoogeveen. Iedereen gaat aan het eind van de avond voldaan naar huis.

vrijdag 24 september 2010

Uitbuiken bij de workshop Clownerie!

Vrijdag 24 september op de basisschool Het Schateiland te Lekkerkerk. Het is vrijdagavond, je hebt lekker gegeten met je collega's, staan er ineens twee clowns voor je neus. Ria en Annie van Duo Ondersteboven mogen het team van het Schateiland een workshop Clownerie geven. Het is al een vrolijke boel en dat wordt nog vrolijker als de pannendeksels op het hoofd gebonden worden en de warme sokken aangaan om een rondje door de school te lopen als warming-up! En dan de workshop Clownerie, het is eerst even wennen, maar dan gaat iedereen ervoor. Een enthousiast en creatief team die helemaal meegaan in de leefwereld van de clown. Aan het eind is het genieten van elkaar en van hele mooie clownsacts.

zaterdag 18 september 2010

Chantal en Desiree op het festival van het leren.

Zaterdag 18 september in Barneveld. Chantal en Desiree, de twee Gooise meiden vallen wel op in de winkelstraat van Barneveld. Chantal en Desiree groeten de mensen vriendelijk en attenderen ze op het Festival van het leren wat in de bibliotheek plaatsvindt. 'Een mens is nooit te oud om te leren', dus iedereen is welkom op de cursusmarkt. De Gooise meiden kunnen zelf ook nog wel een cursusje gebruiken!

vrijdag 17 september 2010

Clowns in Veenendaal

Vrijdagavond 17 september in Veenendaal; opening van het seizoen voor de leiding van de kindernevendienst en de dominee van de Petrakerk. Het is wel heel spannend, want de mensen weten niet wat ze gaan doen. Een workshop Clownerie dus, is dat wel leuk? Eerst even wennen en aftasten, maar dan gaat iedereen er voor. Er wordt ontzettend veel gelachen met en om elkaar. En aan het eind laten ze aan elkaar hele mooie clownsacts zien.

dinsdag 14 september 2010

Boerengolf of clownerie?

Dinsdag 14 september op de boerengolfboerderij Vurenhof te Posterholt zitten de medewerkers van het Activiteitencentrum Pappelhof in spanning te wachten. Wat gaan we doen vanmiddag? Om die spanning nog wat langer te laten duren nemen Ria en Annie, met hoedje en rode neus op, de mensen eerst mee naar buiten. Laarzen aan, warme kleren aan, paraplu op! Gaan we dan toch boerengolfen? Nee hoor, na een 'rondje om de kerk' mogen de kleren weer uit en …………..begint de workshop Clownerie. De sfeer zit er direct in, vol enthousiasme storten de mensen zich op het clownsvak. Niet te stuiten, met veel creativiteit en veel humor. Met als resultaat aan het einde allemaal super leuke clownsacts.