maandag 28 februari 2011

Een luchtige verkiezingsenquete van Carin en Sylvia.

Zaterdag 26 februari zijn Carin en Sylvia weer van de partij in het busje van Groen Links. Dit keer toeren ze mee met de provinciale statenleden en vrijwilligers naar Utrecht, Abcoude, IJsselstein, Houten en Nieuwegein. Overal gaan de enquêtrices even de straat op met hun brandende vragen. Tja en een antwoord kiezen is soms lastig. De serieuze Carin zorgt er vooral voor dat het niet te gezellig wordt, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!


zondag 20 februari 2011

Studenten creatieve therapie Utrecht kennis met de clown!

Amersfoort, zondag 20 februari, twaalf studenten die creatieve therapie studeren hebben een teamuitje en dat wordt een workshop clownerie. De achterliggende gedachten van dit teamuitje is om elkaar beter te leren kennen. De studenten zijn nieuwsgierig en benieuwd naar ongekende talenten. De groep is erg enthousiast en staat open om de clown in zichzelf en bij de ander te ontdekken. Ondanks dat ze zich tijdens hun studie  specialiseren in beeldende kunst, muziek en drama is clownerie nieuw voor hen. Ze hebben veel plezier met elkaar en stellen zich open voor de clown. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Aan het einde van de workshop laten de groepjes een kleine presentatie aan elkaar zien. De clownsacts zijn leuk en humoristisch om naar te kijken. Voordat ze het weten zijn de twee uur om. Na afloop drinken we nog wat met elkaar en wisselen ze met elkaar uit hoe ze de workshop hebben ervaren. De reacties zijn positief.

zaterdag 19 februari 2011

Carin en Sylvia op pad voor de provinciale statenverkiezingen.

Zaterdag 19 februari toeren Carin en Sylvia mee in het busje van Groen Links door de provincie Utrecht. In de verschillende dorpen en steden nemen de enquêtrices Carin en Sylvia hun korte enquête af. Dit keer over de speerpunten van Groen Links, natuurlijk met de nodige humor. De uitzendkracht Sylvia maakt er ook dit keer weer een gezellige boel van tot grote ergernis van Carin, die vooral goede onderzoeksresultaten wil. Dat botst nogal met elkaar. Het publiek geniet en kiest partij voor de gezelligheid van Sylvia. Een van de geïnterviewden is Herman de Blijker, de bekende chef-kok.