zondag 29 mei 2011

‘Gezellig’ naar de braderie met Pat en Pitje.

Etten-Leur, zondag 29 mei braderie door het hele dorp met veel muziek en theater. Duo Ondersteboven is ook van de partij met Pat en Pitje, een apart stel. Pitje heeft er zin in en Pat loopt er maar wat achteraan, hij moest weer mee. Ze ruziƫn wat af, want als Pat het even gezellig heeft moet hij weer mee van Pitje. Toch hebben ze het af en toe ook gezellig, mensen kijken is altijd leuk. Wie kijkt er naar wie?

donderdag 19 mei 2011

Krijg het heen en weer met Shelly en Kelly!

Amersfoort donderdag 19 mei, Ravelijn organiseert een middag voor alle instanties die met mantelzorgers te maken hebben. Het thema is vindbaarheid. Duo Ondersteboven opent de middag met een luchtige theateract. Shelly en Kelly zijn druk bezig om de ruimte van de Viltfabriek klaar te maken terwijl de mensen al binnenkomen. Ach het maakt niks uit, Shelly en Kelly werken en kletsen gewoon door, af en toe moeten de mensen even helpen, maar dat doen ze graag. En dan kunnen Shelly en Kelly beginnen ……… met een dansje, college over de anatomie van de mantelzorger. Met een mantelzorger die hulp zoekt en graag een middag vrij wil, maar die steeds wanhopiger wordt, want iedereen wil heel graag helpen. Het publiek doet lekker mee en dat is ook de rest van de middag de bedoeling. Al met al een geslaagde middag!


Geen salsadansen maar een workshop Clownerie.

Amersfoort, donderdag 19 mei de collega's van SSH Short Stay uit Utrecht hebben een teamuitje. Wat? Dat blijft een verrassing tot het allerlaatste moment. Een workshop Clownerie dus door Duo Ondersteboven. In anderhalf uur leven de collega's zich uit en storten zich in het clownsvak. Er wordt heel wat afgelachen, maar ook hard 'gewerkt'. En aan het eind staan er superleuke clowns die elkaar echt niet begrijpen, wat voor het publiek alleen maar leuk is om naar te kijken.

zaterdag 14 mei 2011

Braderie in Waddinxveen.

Waddinxveen, zaterdag 14 mei de jaarlijkse braderie, dit jaar met theater van Duo Ondersteboven. Oma en bruid Cathelijne zijn niet op zoek naar koopjes, maar er moet rap een man gezocht worden. De trouwerij is al op 1 juni. Gelukkig zijn er genoeg mannen waar oma en Cathelijne op af kunnen gaan en bestoken met de vraag of ze willen trouwen. De reacties zijn wisselend, van direct 'ja', 'ja maar' en 'nee'. Natuurlijk hebben Cathelijne en oma ook zo hun wensen. Een vrolijk en opvallend stel. Even later lopen Job en Top door de straten van Waddinxveen, iedereen wordt in de gaten gehouden door dit maffe stel met hun grote koffers. Maar o wee als ze op je afkomen, dan ben je niet veilig meer.