dinsdag 28 juni 2011

Heel veel clowns op de Willem Alexanderschool.

Amersfoort, dinsdag 28 juni, nog een paar dagen en dan is het vakantie op de Prins Willem Alexanderschool. Tijd om nog wat leuks te doen en dat is een workshop Clownerie van Duo Ondersteboven. Tjonge wat is het warm, maar daar trekt niemand zich wat van aan. De kinderen zijn volop in beweging en laten zich mee sleuren in het spel van de clown. 's Ochtends groep 1 t/m 4 en 's middags groep 5 t/m 8. Aan het einde van de dag treden de kinderen op voor elkaar en de ouders. Een meisje van 5 jaar komt na afloop naar Duo Ondersteboven en zegt; 'Juf het was heel leuk!'

zaterdag 25 juni 2011

Theatersport en clownerie, een goede combi!

Breughel, zaterdag 25 juni Theatersportvereniging Dikke Duim uit Eindhoven viert haar eerste lustrum. Ze doen dat met een workshop Clownerie van Duo Ondersteboven. Vol enthousiasme storten de spelers zich in het clownsavontuur. Niet mogen praten, tenminste geen nederlands, dat is lastig. Maar ook heel leuk, want daardoor komen er weer andere creatieve uitingen naar boven. Het improvisatie vermogen van de mensen komt volop naar boven met dit keer als resultaat een stel clowns die conflicten op een hele maffe manier oplossen.


zaterdag 18 juni 2011

Flosje en Blosje op straattheaterfestival Teateradiel

Burgum, zaterdag 18 juni het eerste straattheaterfestival Teateradiel vindt plaats. Wat een planning, na de buien gaat het los in Burgum, de mensen komen de huizen uit en de optredens beginnen. De clowns Flosje en Blosje vallen behoorlijk op in de winkelstraten met hun hondje Brommetje. Het publiek mag niet alleen kijken maar wordt ook volop ingezet voor de malle fratsen van Flosje en Blosje. Wat een plezier hebben de mensen met dit gekke stel. Tijdens een act vinden de kinderen Flosje wel heel erg dom, die snapt er echt niks van. Gelukkig willen de kinderen Blosje wel helpen, zo komt er toch nog een heel muzikaal orkest en koor!