woensdag 27 juli 2011

Flosje en Blosje gaan naar de mensen toe.

Nieuwveen, woensdag 27 juli Duo Ondersteboven verzorgt optredens voor de bewoners van Landgoed Ursula Ipse de Bruggen. Speciaal voor de mensen met een laag nivo heeft Duo Ondersteboven een zintuiglijke belevingsvoorstelling van ongeveer 45 minuten. Met muziek en twee koffers vol met spullen lopen Flosje en Blosje rond op het terrein en bezoeken de mensen in hun huizen.  Het wordt een vrolijke boel met heel veel individueel contact en mooie momenten.


zondag 10 juli 2011

Duo Ondersteboven op zomerfeest Tinte.

Tinte, zaterdag 9 juli de laatste dag van het zomerfeest. Met veel mensen, veel muziek en theater van Duo Ondersteboven. Oma van Randwijck en bruid Cathelijne hebben het druk, want uit al die duizenden mensen moet toch een man voor Cathelijne te vinden zijn. De tijd dringt, maar gelukkig zijn er verschillende mannen die toehappen, het reisje naar Bali is wel heel aantrekkelijk. Over oma, die ook meegaat, doen ze dan maar niet te moeilijk. Even later lopen Joo en Koo, de vuilnismannen, te puffen en te steunen tussen het publiek. Veel commentaar krijgen ze van de mensen op hun werkhouding. Tja de beste stuurlui staan aan wal, dat geldt ook in Tinte. Eigenlijk is er geen beginnen aan. Maar de eerste stap is gezet, Joo en Koo weten in elk geval waar de rotzooi ligt.

zaterdag 2 juli 2011

Wil je met mij trouwen?

Rozestad Groningen, zaterdag 2 juli het is allemaal roze in de stad Groningen! Duo Ondersteboven is er ook met oma van Randwijck en bruid Cathelijne. Cathelijne, in trouwjurk, is al helemaal klaar voor de bruiloft, alleen zoekt ze nog een vrouw. Gelukkig zijn er volop vrouwen in Groningen, maar niet iedereen staat te springen, soms zijn de vrouwen al bezet. Ook zijn ze niet allemaal even gecharmeerd van oma van Randwijck die de bruid maar achterna blijft lopen. Cathelijne blijft doorgaan met zoeken, terwijl ze de mannen bijna van zich af moet slaan.