zaterdag 31 januari 2015

'Vanaf nu kan ik je nooit meer serieus nemen!'

Zwijndrecht, Precious People heeft een teamuitje en Duo Ondersteboven geeft een workshop Clownerie. Tot op het laatste moment blijft het spannend voor de vrouwen wat ze gaan doen. Clownerie dus! Dat is wel even schrikken, want dat hadden ze totaal niet verwacht! Dik twee uur later zitten er zeven geweldig mooie clowns na te genieten van dit grote avontuur. Ze hebben hard 'gewerkt', zichzelf verrast en ontzettend veel plezier gehad met elkaar. Moe, maar voldaan kijken de vrouwen terug op een bijzondere ervaring.
Topclowns!

vrijdag 30 januari 2015

'Iedereen komt heel ontspannen binnen!'

Amersfoort, Milie Koch Administraties geeft een nieuwjaarsborrel voor haar klanten! Duo Ondersteboven is ook van de partij met Joo en Koo, de klusjesmannen. Er moet nog snel even een dorpeltje gelegd worden, maar de gasten komen ook al binnen. Behoorlijk onhandig, de gasten of Joo en Koo, wie staan er nou in de weg? Er wordt volop geouwehoerd met Milie en de gasten, de sfeer zit er direct in. 'Iedereen komt heel ontspannen binnen!', vertelt een vrouw na afloop.
Tja, zo schiet het klussen niet op!
Zij hebben het gezellig en wij maar werken!

zaterdag 17 januari 2015

‘Dit is toch een grap?’


Maarssen, Transfer Solutions. Duo Ondersteboven vrolijkt het nieuwjaarsfeest op met de typetjes Joo en Coo en met de Gooise meiden, Chantal en Desiree. De ontvangst door Joo en Coo is verrassend, de klusjesmannen hebben de ingang aardig versperd, ze zijn nog druk aan het klussen. De mensen kijken verbaasd, zijn we hier wel goed? Met hulp van Joo en Coo bereiken de gasten uiteindelijk de directie die hun hartelijk welkom heet. Tijdens de barbecue mengen Chantal en Desiree, dit keer in de rol van journalist en fotograaf van de Story, zich tussen de gasten. Ze ontfrutselen de mensen heel wat leuke en soms pikante details voor het speciale thema nummer over Transfer Solutions.
De boel is afgezet, maar overal is een oplossing voor!





maandag 12 januari 2015

Artiesten- en Evenementenbeurs


Eindhoven. Duo Ondersteboven staat twee dagen in de stand van het A.B.C., Artiesten Belangen Centrum. Annie geeft informatie over de voordelen van het lidmaatschap. Verder kunnen de bezoekers volop folders meenemen van de documentatietafel. Hierop  is materiaal te vinden van de aangesloten leden. Het A.B.C. viert op de beurs zijn 15 jarig bestaan.