zondag 29 november 2015

Hieperdepiep Rianca is 50 jaar!

Baarn, Amerpoort. Duo Ondersteboven is van de partij op het verjaardagsfeest van Rianca. Vlaggetjes, versieren, ballonnen, een grote doos met strik erom, muziek. De clowns maken er een vrolijk feest van voor Rianca, haar medebewoners en de familie.
 

zaterdag 28 november 2015

Pieten lusten heel graag kaas!

Rouveen, Kaasfabriek. Een hele zaal vol kinderen en ouders zitten te wachten op de clowns Flosje en Blosje van Duo Ondersteboven. Flosje en Blosje kunnen de hulp van al die kinderen zeker gebruiken, want er moet nog veel opgeruimd en schoongemaakt worden voordat de Sint en Pieten komen. Maar de Pieten hebben de Kaasfabriek ontdekt en smullen van alle lekkere kazen tot ze er buikpijn van krijgen. De Pieten bellen af, maar gelukkig lossen Flosje en Blosje dit probleem wel op, die spelen Sint en Piet tot de Pieten weer beter zijn en samen met Sint toch nog langs komen. De kinderen en Flosje en Blosje helemaal blij.

Pieten in de problemen tijdens het tandenpoetsen!

Den Dungen, Bostik BV. Er gaat van alles mis bij de Sinterklaasvoorstelling van Duo Ondersteboven. De Pieten hebben hun tanden gepoetst met een tube lijm van Bostik en moeten naar de tandarts. De clowns Flosje en Blosje spelen wel even Sint en Piet en zo kan het feest gewoon doorgaan, nou ja gewoon! De kinderen helpen gelukkig goed mee.

vrijdag 27 november 2015

Pieten houden ook van voetballen!

Woerden, Sportlust 46. Duo Ondersteboven speelt voor de jongste voetballers de voorstelling; Flosje en Blosje spelen Sinterklaas. De kinderen leven volop mee met de clowns, maar tot overmaat van ramp zijn de Pieten hun voetbal kwijt en duurt het wachten op Sint en de Pieten nog langer. De spanning is voelbaar. Flosje en Blosje 'redden' de Pieten en spelen Sint en Piet, maar dat gaat helemaal mis. Gelukkig vinden de Pieten de bal snel in het donker en komen ze toch nog met de Sint op bezoek.
Foto's Justin Egberts Fotografie

zondag 22 november 2015

De kinderen weten het veel beter dan Flosje en Blosje!

Noordwijkerhout, NH Hotel Leeuwenhorst, Winterfair. Duo Ondersteboven speelt de Sinterklaasvoorstelling. Gezellig met de kinderen genieten van de voorstelling of de ouders gaan ‘winkelen’ en de kinderen genieten van de clowns Flosje en Blosje. De kinderen hebben veel ideeën en helpen Flosje en Blosje volop mee, ‘Ik vond het leuk dat jullie met Sinterklaas belden en dat je mijn billen als trommel gebruikte’ vertelt een jongetje na afloop.

zaterdag 21 november 2015

Sinterklaas met pensioen, het moet niet gekker!

Almere, Zorggroep Almere/Thuiszorg. Het jaarlijkse Sinterklaasfeest is dit jaar anders dan anders bij de Zorgroep Almere, dit keer een theatervoorstelling voordat Sinterklaas komt. Duo Ondersteboven speelt de clownsvoorstelling Flosje en Blosje spelen Sinterklaas, met live muziek van een accordeonist. Sinterklaas komt niet langs omdat hij met pensioen wil, nou ja zeg, allemaal teleurgestelde kinderen. Gelukkig komt uiteindelijk alles toch goed, want Flosje en Blosje lossen het wel op en worden Sint en Piet. Het gaat helemaal niet goed met die clowns. Sint bedenkt zich, hij blijft toch maar ‘doorwerken’, dus eind goed al goed,. ‘Leuk dat jullie de kinderen zo bij de voorstelling betrekken’, meldt een oma na afloop. ‘Hartstikke leuk, volgend jaar weer?’, vraagt de organisatie. 
Foto's; Marcel Bil Fotografie


zaterdag 7 november 2015

Dag van de Mantelzorg

Rheden, Landgoed Valkenberg. MTV Rheden organiseert een middag voor mantelzorgers. Duo Ondersteboven met Shelly en Kelly ontvangt de gasten op hun eigen wijze. Een leuk binnenkomer,  'Iedereen kwam heel vrolijk binnen', vertelt de organisatie. Na de koffie en thee is er de voorstelling 'Op zoek naar de coatcarer'.