zondag 31 juli 2016

Ouders en opa's en oma's genieten van de clowns!

Zandvoort aan Zee, Kampeervereniging Voorwaarts. Duo Ondersteboven geeft een workshop Clownerie op de feestdag voor de kinderen. Een schitterende plek, uitzicht op zee en heel veel kinderen. De kantine zit vol met meer dan 40 kinderen, jong en oud. De ouders en opa's en oma's zitten buiten en genieten mee van de workshop. Wat een feest en wat een grappige clowns, sterke, bluffende en domme clowns, hoe gekker hoe leuker. De kinderen doen hartstikke goed mee. En aan het einde een echt optreden voor het publiek met applaus natuurlijk.

dinsdag 26 juli 2016

Flosje en Blosje in westernstijl

Druten, 's Heerenloo. Duo Ondersteboven met de clowns Flosje en Blosje.'Fantastisch', zegt Arjan en hij steekt zijn duim omhoog! Wat hebben de mensen genoten van de voorstelling van Flosje en Blosje in western stijl, want dat is het thema van de vakantieweek. Kijken naar die maffe clowns, maar vooral ook meehelpen, want er gaat natuurlijk van alles mis! Ze stralen als zij de halters wel op kunnen tillen en Flosje niet!
Te paard gaan Flosje en Blosje af!



maandag 25 juli 2016

Vakantieworkshop voor ouders en kinderen.

Amersfoort, 'Zin in de Zomer' organiseert een theaterweek! Duo Ondersteboven geeft vandaag als eerste activiteit een workshop Clownerie voor kinderen en ouders. Wat hebben we veel plezier en wat een super mooie clowns. De theaterweek is een activiteit van het Mamacafe Soesterkwartier.