woensdag 11 april 2012

Duo Ondersteboven doet het zo!

Amersfoort, 11 april, SOVEE organiseert voor de drie ABC scholen in Schothorst-Noord, de Wingerd, de Weesboom en de Drieslag, twee voorstellingen voor de kinderen van groep 3 en 4  rond het thema de Wijk top 5! Het speellokaal zit twee keer lekker vol met kinderen. De clowns Tip en Top, van Duo Ondersteboven, spelen vijf sketches, waarin de vijf gedragsregels te zien zijn. Tjonge jonge wat een rotzooi, opruimen is echt niet hun sterkste kant. Gelukkig willen de kinderen wel meehelpen. Om al die gekke en grappige scheldwoorden moeten de kinderen wel heel hard lachen en de clowns uiteindelijk ook. De kinderen leven volop mee, geven commentaar en helpen de clowns. Na afloop van de voorstelling komt een jongetje speciaal naar de clowns toe en zegt; 'Dat was leuk, ik ga jullie nooit vergeten!' Een geslaagde voorstelling. Nu mogen de leerkrachten samen met de kinderen  verder aan de slag met de lesbrief over de Wijk top 5.

2 opmerkingen:

  1. Nadya Aboyaakoub11 april 2012 om 15:59

    Beste Annie en Ria,Duo Ondersteboven,


    Dank voor jullie erg leuke op maat voorstelling voor onze ABC Schothorst-Noord.De kinderen hebben er zichtbaar van genoten en deden leuk mee!Ik heb ook vaak zitten meegrienen ;-). Het was leuk om, de door kinderen van de 3 scholen Drieslag, Weesboom, Wingerd opgestelde wijk top 5 terug te zien in jullie voorstelling. Het bord met de 5 regels/waarden hangt op elke school en in de wijk en nu gaat het hopelijk nog meer leven bij de kinderen en leerkrachten die jullie voorstelling hebben gezien. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en natuurlijk voor de TOPvoorstelling.

    Hartelijke groeten,
    Nadya Aboyaakoub
    Coordinator ABC Schothorst-Noord

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Tip & Top!

    Dank voor de voorstelling gister, de kinderen zaten geboeid te kijken! Tijdens het laatste stukje zei 1 kind: met de fiets ga je ook veel sneller! (-:
    Groet juf Pauline (CBS De Wingerd)

    BeantwoordenVerwijderen