zaterdag 22 juni 2013

Als de ring niet past gaat het feest niet door!

Burgum, straattheaterspektakel Theateradiel in het centrum van Burgum. Duo Ondersteboven is voor de tweede keer aanwezig op Theateradiel, dit jaar met de typetjes bruid Cathelijne en oma van Randwijck.. Bruid en oma trotseren de kou, wind en regen, want er moet op korte termijn een man voor Cathelijne gescoord worden, Nog maar 5 dagen en dan is de bruiloft. De mannen in Burgum, jong en oud, zijn gretig, ze zien Cathelijne wel zitten en oma nemen ze dan maar op de koop toe. Oma is streng, als Sietse op de knieën een huwelijksaanzoek doet blijkt de ring niet te passen zelfs niet om de pink. 'Nee' beslist oma, 'we zoeken verder, dit gaat hem niet worden'. Aan aandacht geen gebrek, Siebe en Erik, twee jonge stoere knullen, nodigen oma en de bruid zelfs uit voor een drankje op het terras. Heerlijk, wat wordt er gelachen om alle huwelijksaanzoeken, vooral als de mannen die een paar keer over moeten doen, het moet natuurlijk wel met passie gevraagd worden. Het publiek reageert met de nodige 'Ohhhs', helemaal onder de indruk van zoveel liefde.



1 opmerking:

  1. Wat een fantastisch duo, interactief met publiek, voor de tweede keer hen ingehuurd, en als het aan mij ligt zeker niet de laatste keer.
    En als ik naar de reacties van het publiek kijk: ze hebben genoten van deze twee professionele rasartiesten. AANRADER!!!

    BeantwoordenVerwijderen