woensdag 18 september 2013

Dineke is 90 jaar, Blosje en Flo maken er een groot feest van!

Groenlo, De Orangie, Dineke is jarig. Duo Ondersteboven is natuurlijk van de partij, dit keer met Blosje en Flo, de twee clowns. Samen met vrienden, familie en begeleiders viert Dineke haar 90ste verjaardag. Ineens komt er nog meer visite, gewapend met vlaggetjes komen Blosje en Flo binnen, maar ja hoe moet dat met die twee deuren? Blosje en Flo raken in de knoop met de vlaggetjes en de deuren, de sfeer zit er direct al in. Wat een domme clowns toch! Ook het ophangen van de vlaggetjes is een heel karwei voor de Blosje en Flo, eindelijk hangen de vlaggetjes, o, nee zeg, ze liggen alweer op de grond, het schiet niet op zo, maar plezier hebben ze wel met elkaar en met de mensen. De jarige Dineke wordt uiteindelijk versierd met vlaggetjes en ballonnen. Dineke feliciteren, zingen, muziek maken met z'n allen, alles is een klus voor Blosje en Flo en er gaat natuurlijk van alles mis, maar wat maakt het uit het is groot feest!

1 opmerking:

  1. 1 groot feest dat was het, het begon lekker warrig, twee deuren is echt te moeilijk voor een clown. Het versieren ging niet helemaal lekker, maar Dineke versieren lukte prima, ik denk dat Blosje en Flo al sliepen, en dat wij nog bezig waren om Dineke te "ont slingeren" haha.
    Het was een super feestje er werd om gehuild zo leuk!!!! Hier gaat nog lang over nagepraat en gelachen worden, zeker weten. Straks van de mooiste foto`s een boek maken, en dan is dat voor Dineke een prachtig aandenken aan een prachtige 90ste verjaardag.
    Groetjes van Dineke en Wilma

    BeantwoordenVerwijderen