zondag 30 maart 2014

De clowns Flosje en Blosje picknicken in Theater de Tuin

Leusden, Theater de Tuin. Duo Ondersteboven speelt de kindervoorstelling Flosje en Blosje, samen picknicken. Heel toepasselijk met dit mooie weer, alleen de clowns picknicken binnen. De echte theaterliefhebbers trotseren het mooie weer en genieten van de voorstelling. De kinderen helpen Flosje en Blosje graag mee, want er gaat van alles mis. Na de picknick staat er uiteindelijk een heel orkest op het podium en de hele zaal zingt mee.

Eindelijk de boterham zit in de zak!
Het orkest

1 opmerking:

  1. Ik ging met mijn dochtertje Madelief van 3,5 jaar naar de voorstelling van Flosje en Blosje die gingen picknicken. Van te voren vond Madelief het erg spannend. Tijdens de voorstelling genoot ze meteen met volle teugen. Ze keek steeds even achterom, waar ik zat en zei dan: " wat een rare voorstelling he mama". Daarna keek ze snel weer verder om maar niets te hoeven missen.
    Toen Flosje op de tenen van Blosje trapte was ze verontwaardigd: " dat kan toch niet!" , Was haar reactie.
    Op de terugweg op de fiets genoot ze nog na en vroeg wanneer oma zou komen zodat ze haar ook alles kom vertellen over die " die twee rare clowns, hoe heten ze ook alweer?" " En hoe heten ze van de achternaam? "
    Maar .....zei ze toen we bijna thuis waren: papa moet wel mee de volgende keer!
    Dus een volgende keer komen we zeker weer! Met z'n drieën!

    BeantwoordenVerwijderen